Le Paradis (Entre la Poire et le Fromage)

10
4
Gites.nl logo

Het romantische vakantiehuis Le Paradis in de Orne heeft een zeer sfeervolle zitkamer met monumentale open haard, geheel in Engelse sfeer ingericht met antiek meubilair en een slaapbank voor eventueel 2 extra slaapplaatsen. De open haard loopt door tot de nok, ca 5 meter hoog. In de zitkamer vindt u een DVD speler, stereo installatie en een goed gevulde boekenkast.
In de gezellige keuken met afwasmachine staat een eettafel voor 4 personen, maar meestal zult u buiten eten aan het teakhouten meubilair. Barbecue aanwezig.
Op de benedenverdieping bevindt zich ook een badkamer met douche en toilet. Er is ook een tweede toilet.Via een trap van 6 treden komt u in de slaapkamer met een tweepersoonsbed, afmeting 160 x 200 cm. Via een vlizotrap is de tweede slaapkamer bereikbaar waar eveneens een tweepersoonsbed staat. ( 150 x 190 cm)
Er is centrale verwarming aanwezig.
Geen huisdieren, geen kinderen onder 10 jaar.
- wasmachine, droger, afwasmachine, strijkplank, strijkbout, dvd-speler, stereo installatie, barbecue, gasfornuis met oven en magnetron, broodrooster, broodbakmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, sapcentrifuge, mixer, koelkast, haardroger.

Boekingsinformatie

Ligging le paradis (entre la poire et le fromage)

De ligging van "le paradis (entre la poire et le fromage)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.