La petite Sapience

9.7
2
Gites.nl logo

De vakantiewoning is een deel van een in 2018 verbouwde boerenschuur met een eigen afgeschermde tuin op het grotere terrein (5000m2) van 'La Sapience'. De woning is geschikt voor 2 personen en biedt een smaakvolle combinatie van oude elementen en modern comfort. De woning beschikt over een zithoek en een eethoek met een volledig uitgeruste keuken en via de trap naar de vide kom je bij het stijlvol ingerichte slaapgedeelte. In de ruime badkamer op de begane grond vind je een moderne inloopdouche, twee wasbakken en een toilet.
De woning is gelegen aan de rand van het dorpje Le Sap, een rustig middeleeuws dorpje in Normandië. Zo dicht bij het dorp gelegen, kunt u 's ochtends rustig een wandelingetje maken om uw verse stokbrood en croissants op te halen. Markt wordt gehouden op zaterdagochtend en biedt een verscheidenheid aan vers fruit, groenten, vlees, vis en zuivelproducten. Vanuit het huis kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken, (detail) kaarten, brochures en wandelboeken zijn beschikbaar.
Normandië is bekend om zijn weelderige landbouwgrond, appelboomgaarden, eeuwenoude bossen en vakwerkhuizen. Het biedt een prachtig en gevarieerd landschap, genaamd le bocage, en een mild klimaat, een beetje warmer dan dat van het zuiden van Engeland. Normandië vormt de graanschuur van Frankrijk maar je vindt hier ook enkele van de beroemdste kazen van het land (Camembert, Livarot en Pont l'Evêque) en uitgestrekte appelboomgaarden voor de productie van verse cider en calvados.

Boekingsinformatie

Ligging la petite sapience

De ligging van "la petite sapience" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.