Le Bas Chenay

9.4
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis Le Bas Chenay is geschikt voor 4 personen. Er zijn twee slaapkamers (een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden), 2 badkamers boven, waarvan een aangrenzend aan een van de slaapkamers. Je hebt een grote woonkamer en een goedingerichte keuken met eethoek op de begane grond. De keuken/eetkamer bevat een gaskooktoestel, koelkast, koffiezetapparaat (tassimo), magnetron en een wasmachine. In de keuken staat ook een tafel voor 4 personen. In de zithoek tref je veel comfortabele zitplaatsen, een flatscreen tv met gratis satellietzenders, een dvd-speler. Er is ook wifi in het huis.
Het huis staat vrij, met zijn eigen tuin en parkeerplaats. Het is omringd door open landschap, maar niet te ver van winkels en restaurants. Er is echter nog steeds een stilte en rust zoals je die zelden zult hebben ervaren. Een heerlijke plek om te relaxen, of om het leuke Normandiƫ te verkennen.

Boekingsinformatie

Ligging le bas chenay

De ligging van "le bas chenay" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.