La Sauvagère

9.3
2
Gites.nl logo

Het interieur van de gerenoveerde gîte is modern landelijk, door gasten ervaren als een romantisch, authentiek en comfortabel vakantiehuis. In de living (6 x 6 m) is een open haard en voor koude periodes is er een CV. Een tweezitter en fauteuil staan tegenover het vuur en een brocante eethoekje voor de openslaande deuren naar het privé-gelegen tuinterras. Er is een klein schrijf/werkhoekje. De open keuken in de living heeft een eikenhouten kookeiland dat is voorzien van koelkast, gasfornuis, oventje, waterkoker, Nespressoautomaat (en gewone koffiezetter) en verder natuurlijk allerhande kookgerei. TV met Nederlandse zenders aanwezig, muziekinstallatie en dvd-speler.
Boven is er een grote slaapkamer (5 x 6 m) met 2 boxspringbedden die geschakeld kunnen worden tot een tweepersoons bed van 180 x 200, een grote antieke linnenkast en een bank. Wilt u op vakantie met uw baby/kleuter, dan passen wij de inrichting aan met bedje, kinderstoel, kinderbadje en box.
Naast de slaapkamer op de 1e etage bevindt zich de badkamer (2 x 2m) met toilet, douche en wastafel.
Op het terras staat een tafel met twee stoelen en in de tuin eromheen (40 x 30 m) - die wij tijdens uw verblijf respecteren als úw tuin - een grote picknicktafel en twee comfortabele ligstoelen. Zo kunt u het lekkerste plekje in de tuin kiezen zonder te hoeven slepen met meubilair.

Boekingsinformatie

Ligging la sauvagère

De ligging van "la sauvagère" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.