Vakantiehuis Fieulaine

10
14
Groepen.nl logo

Dit grote huis maakt vroeger onderdeel uit van een bierbrouwerij en is in 2014 volledig gerenoveerd tot een gezellig vakantiehuis. Met maar liefst 6 slaapkamers, waaronder een familie suite, is dit vakantiehuis ideaal voor families en vriendengroepen tot en met 14 personen. Het huis ligt in de buurt van Saint-Quentin, in het noorden van Frankrijk.

Vakantiehuis in Noord Frankrijk met veel speelmogelijkheden


De woonkamer heeft een zitgedeelte met televisie, dvd speler, spelletjes en een piano (al lang niet meer gestemd). De moderne keuken heeft ook een zitgedeelte en is daarnaast van alle gemakken voorzien. Er is een gourmetapparaat aanwezig. In de bijkeuken staan een wasmachine, wasdroger, strijkijzer, kinderstoel, een extra koel- en vriescombinatie en spelletjes voor buiten zoals jeu de boules en volleybal. De binnenplaats biedt toegang tot de speelzaal met een tafeltennis- en voetbaltafel. Er zijn 5 fietsen voor volwassenen, 2 kinderfietsen en 6 fietshelmen aanwezig. De keuken geeft toegang tot de grote omheinde tuin met terras, tuinset, ligstoelen en een gas barbecue. Er is een mooi gazon en een speeltoestel voor kinderen.

Samen genieten van de omgeving


In de nabije omgeving kan men diverse musea bezoeken, zoals het motor- en vlindermuseum. Kanoën, kajakken, golfen, zwemmen, schaatsen en kastelen bezoeken behoort ook tot de mogelijkheden. Ter plaatse woont een imker die je graag meeneemt naar de wereld van de bijen en laat zien hoe honing wordt gemaakt.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis fieulaine

De ligging van "vakantiehuis fieulaine" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.