Vakantievilla Lottinghen

9
14
Groepen.nl logo

In Lottinghen, 20 kilometer van Boulogne sur Mer, de grootste vishaven van Europa, staat dit huis voor maximaal 14 personen. Het is een familiehuis, dat uitermate geschikt is voor familiebijeenkomsten of met vrienden. Het ligt 275 km van Breda, in het coulisselandschap van de Boulonnais, met schitterende wandel- en fietsroutes. 

Een groepsaccommodatie in Frankrijk met een weide 

Het huis bestaat beneden uit: een woonkamer met haard met satelliet-tv, cd /dvd/video, (eet)keuken met uitgebreide voorzieningen en een open haard, eetkamer voor 14 personen, biljart/speelkamer voor gezellige uurtjes. Dames- en herentoilet. Op de eerste en tweede verdieping zijn in totaal 6 slaapkamers en drie douches, twee toiletten. Alle kamers hebben een wasmeubel met koud water. Boven de eetkamer is een zevende slaapkamer met wastafel en ligbad. Er is een kinder(camping)bedje. Voor het huis, op 4000 m2 eigen grond, ligt een zeer ruim grindterras met windvrije hoekjes, potkachel en tafeltennistafel; achter het huis een natuurstenen terras en een weide met fruitbomen. Ruim voldoende terrasmeubilair en een barbecue. Omdat het vaak voor kookgroepen wordt gebruikt, beschikt het huis over goede kookvoorzieningen. 

De zee ligt op ongeveer 20 kilometer, met krijtrotsen naar het noorden (zicht op Engeland) en brede zandstranden in het zuiden. In de buurt fietsen, golf (twee zeer goede banen), steden, watertoerisme, musea, Nausicä, randorail, en het ondergewaardeerde Lille op 80 kilometer. Een onverwacht mooi landschap.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla lottinghen

De ligging van "vakantievilla lottinghen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.