Groepsaccommodatie Auxi le Chateau

7.7
29
Groepen.nl logo

Kasteel-manoir uit 1742 met een capaciteit van ca. 28 volwassenen en ca. 6 kinderen. Er is ook een kampeermogelijkheid; 18 plaatsen en ruime parkeergelegenheid op eigen grond met achteruitgang! De accommodatie is centraal gelegen in het dorp (straatzijde) met park en omzoomd door rivier aan de achterzijde, idyllisch plekje met veel privacy. Heel geschikt voor familie's, reünie's, workshops en kleine bedrijfsuitjes.

Een vakantiehuis in Frankrijk met whirlpool

Je komt binnen in een riante hal die o.a. toegang geeft tot een grote televisiekamer van 25m2 en een evengrote bibliotheek en informatie centrum. Door de grote keuken of televisiekamer kom je in de grote zaal van ruim 70 m2 met enorme open haard. Deze zaal is geschikt om het diner te gebruiken. De grote hoofdkeuken is uitgerust met alle voorzieningen. Bij de grote zaal is een afwaskeuken met extra koelkast. Boven zijn alle slaapkamers. Achter het huis ligt een binnenplaats van ongeveer 1700 m2. Op de binnenplaats is de mogelijkheid om te barbecueën, er is een grote barbecue aanwezig. Vanuit de binnenplaats kun je de brug over en kom je in een park. Als er een groep is kan er in het park ook worden gekampeerd, alle voorzieningen zijn daarvoor aanwezig. Apart van het hoofdgebouw is er boven het oude koetshuis een zelfvoorzienend appartement gecreëerd voor 5 personen. Voor verpozing zijn er schommels, kano's en een whirlpool en bij warm weer kan er voor de kleintjes een klein badje worden opgeblazen.

De ligging van het landgoed bevindt zich op de grens van Picardië en Pas de Calais aan de straatzijde in/nabij het centrum van het levendige dorp Auxi le Château. Aan de achterzijde (niet van de straat zichtbaar !) bevindt zich de rivier en het park en eiland (totaal ca. 2,35 hectare). Het is een landelijke en glooiende omgeving met vele mogelijkheden voor uitstapjes en sportieve activiteiten.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie auxi le chateau

De ligging van "groepsaccommodatie auxi le chateau" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.