Le Tailleur

9
8
Gites.nl logo

Het huis is geschikt voor 8 personen.
De woning bestaat uit een royale met smaak ingerichte woonkamer met grote open haard waar u heerlijk kunt ontspannen bij wat koudere avonden, ook vind u in de woonkamer een grote honden bench ,er is een flat screen TV met Nederlandse zenders en een DVD speler aanwezig..
Uiteraard kunt u gebruik maken van WIFI door het gehele huis en terras.
Voor de zekerheid een vaste elektrische verwarming voor extra koude dagen.
Via de openslaande deuren heeft u toegang tot een heerlijk terras op het zuiden en een prachtig uitzicht op de tuin en de omliggende heuvels. Met de bekende Charlois koeien op de achtergrond.
Er is een royale eet/leefkeuken, hier bevind zich een gezellige stoof/potkachel en een ruime 2e eettafel waar u heerlijk kunt kokkerellen onder het genot van een glaasje wijn, deze keuken is verder van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser, combimagnetron, handige kook attributen zelfs aan een airfryer en een soepmachine is gedacht, ook is het leuk om in de stoofoven een heerlijke welbekende Boeuf bourguignon te laten sudderen of in het najaar stoofpeertjes uit eigen tuin klaar te maken.
Op de 1e etage bevinden zich 2 met smaak en stijl ingerichte slaapkamers met ruime 2 persoons bedden 180 x 210 cm. tevens treft u hier een heerlijke badkamer met design bad, massage douche en toilet, In de 2e slaapkamer met 2 persoons bed van 180 x 200 cm (ieder 90 x 200) en is er een extra 1 persoons bed 090 x 200 cm aanwezig en een aparte wastafel.
Beneden vind u een slaapkamer met 2 x 1 persoon bedden van 090 x 200 cm en 1 slaapkamer voorzien van een stapelbed, ook vind u op de begane grond een 2 de badkamer met toilet en massagedouche.
De grote tuin (2,8 Ha) is gedeeltelijk afgesloten door een hekwerk rond het zwembad zodat de hond lekker kan rond hollen, Zoals eerder aangegeven bevind zich in deze tuin een heerlijk terras met een wijds uitzicht over de landerijen met de beroemde Charolais koeien, een royale tuintafel met stoelen en diverse parasols,
Via een klein trappertje komt u bij het royale (verwarmde) privé zwembad van 9.60 x 4.80 mtr met ruim terras en heerlijke lounge bedden, verder bied de ruime tuin geheel voorzien van gras en bomen de mogelijkheid om lekker te voetballen en heerlijk te relaxen in de hangmat en voor de kinderen een schommel.
Aan de voorkant van het huis staat nog een kleine tuintafel (voor als u even niet in de zon wil zitten) met 4 stoeltjes om in de schaduw ontspannen een boekje te lezen onder het genot van een drankje. Al met al een heerlijk huis in een rustige omgeving waarbij u uitgebreid kunt genieten van echt schone lucht en de adembenemende sterren hemel.
Ook kunt u het s'avonds laat in het romantisch verlichte verwarmde privé zwembad nog een baantje trekken zodat u heerlijk en ontspannen de nacht in gaat. Heel vroeg in de ochtend kan het gebeuren dat er een hertje en of konijntjes door de tuin huppelt,
Al met al zoals u kunt lezen zijn de mogelijkheden oneindig.

Boekingsinformatie

Ligging le tailleur

De ligging van "le tailleur" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.