Maison-LesGuignebards

9.3
6
Gites.nl logo

Maison-LesGuignebards is een riante, kindvriendelijke, volledig gerenoveerde Franse familiewoning die voorzien is van alle gemakken. Het heeft een mooi, volledig omsloten en goed onderhouden terrein met veel speelmogelijkheden voor kinderen, met een groot privé buitenzwembad en een grote trampoline. De comfortabele woning heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen. Uw hond is in overleg toegestaan.
Via de voordeur komt U in de hal die toegang geeft tot de woonkeuken en de woonkamer. De woonkamer heeft een zithoek met TV (oa alle Nederlandse HD zenders) en een DVD speler. Er is gratis Wifi. Vanuit de woonkamer heeft U toegang tot een groot balkon dat op het zuiden ligt. Op het balkon kan gegeten worden, dit met op de achtergrond een spectaculair uitzicht op een dal van de Morvan. In de grote woonkeuken is de volledig ingerichte open keuken van alle gemakken voorzien. Er is een 5 pits gaskookplaat, een ruime koel-vriescombinatie, een vaatwasser, een combi oven-magnetron, koffiezetapparaten en een waterkoker. Alles is ruim voorzien van kookgerei, borden, glaswerk, bestek etc. Op de begane grond bevindt zich tenslotte ook een tweepersoons slaapkamer met een eigen badkamer met douche. Tevens is er een apart toilet.
Via de woonkeuken gaat een trap naar de eerste verdieping. In een ruime hal staan armstoelen rond een tweede TV en DVD speler. Rond de hal liggen drie ruime slaapkamers, variërend van 13 tot 18 m2, waarin in totaal vijf bedden staan. Alle bedden in het huis hebben een Auping spiraal of lattenbodem met hoge kwaliteit matrassen (alle 90 x 200 cm). In een van de slaapkamers staat ook een kinderbedje en een Ikea kinderstoel. In alle slaapkamers is voldoende ruimte om kleren op te bergen, in de vorm van grote ladekasten of hangkasten voor kleding. Op de eerste verdieping is er tenslotte een zeer ruime badkamer met aparte douche, een ligbad en een toilet. Hier staat ook een bovenlader wasmachine. De benedenverdieping wordt verwarmd met een houtkachel en olie-gestookte centrale verwarming. De slaapkamers op de eerste verdieping worden elektrisch verwarmd. Ook op de badkamers is elektrische verwarming.
Maison-LesGuignebards heeft een tuin van ca 2000 m2 met bomen en gras. Het gras wordt afhankelijk van de hoogte gemiddeld eens per week gemaaid, dit in overleg met U als huurder om overlast te voorkomen. In de aanwezige hangmatten kunt U relaxen tussen de bomen. Het terrein is volledig omringd met bosjes en gaas en is veilig voor kinderen. In een van de caves onder het huis staat een barbecue en een droogmolen. Naast het huis is een parkeerplaats voor twee auto's. Gebruik van het grote privé zwembad (4,25 bij 9 meter en een diepte van 1,55 m) is mogelijk van half juni tot eind september. Het zwembad is omgeven door een stenen terras waarop zes ligstoelen geplaatst zijn en enkele parasols. Indien het niet gebruikt wordt, is het zwembad dichtgetrokken met een veiligheidsdoek. Bij het zwembad staat ook een grote trampoline (3,80 m doorsnede), omzoomd met een veiligheidsnet. Het zwembad wordt eens per week door de beheerders gereinigd. Zoals boven aangegeven is Uw hond in overleg welkom, maar die mag in verband met de hygiëne niet in het zwembad. Om diezelfde reden moet Uw hond in of op de eigen mand/kleed liggen of slapen en niet op de bedden.
In het hoogseizoen is zaterdag standaard wisseldag. In verband met het schoonmaken is de inchecktijd vanaf 16.00 uur en de uitchecktijd 10.00 uur.

Boekingsinformatie

Ligging maison-lesguignebards

De ligging van "maison-lesguignebards" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.