le Sourire Ensoleille

6
Gites.nl logo

Onze gite is kontaktloos, u komt niet in kontakt met andere huurders en/of de eigenaar. Bij aankomst ligt de sleutel in een sleutelkluisje. Na vertrek wordt de gite ontsmet en volgens de richtlijnen van de Coronakrisis schoongemaakt. Mocht u geboekt hebben maar kunt u door de geldende maatregelen in Frankijk niet komen dan kunt u gebruik maken van de omboekgarantie tot max 1 jaar na de oorspronkelijk aankomst datum.
Onze gite is ingericht op maximum 1-6 personen, Honden zijn in overleg welkom, u wandelt zo een bos in waar ze lekker los kunnen rennen. U geniet hier van de rust en het mooi uitzicht en het grote terrein van 6000m2 omheinde tuin. De gîte ligt ongeveer 12 km van Luzy, in de Zuid Morvan een leuk middeleeuws stadje met alle voorzieningen.
Onze gîte is op de volgende manier ingericht:
Begane grond: ruime woonkamer met hoekkeuken die van alle gemakken is voorzien ( professioneel gasfornuis met electrische-oven, koel/diepvries combinatie, vaatwasser, espresso-apparaat, Senseo, combi magnetron, houtkachel, t.v. met Nederlandse satelliet ( Canaal Digitaal) en alle Franse TNT en Astra zenders.
Slaapkamer 1: is geschikt voor minder validen en beschikt over comfortabele boxspring 160 x 190, eigen luxe badkamer met Italiaanse inloopdouche, w.c, wastafel.
1° étage overloop : gezellige speelhoek met video en t.v. voor de kinderen
Slaapkamer 2: een comfortable boxspring 160 x 190 en een eenpersoonsbed 90 x 190
Slaapkamer 3: een comfortabele boxpring 160 x 190 en een eenpersoonsbed 90 x 190
Badkamer2: turbo / massage douche, wastafel
aparte w.c.
Er zijn overal in ruime mate dekbedden van (220 x 200) en (130 x 200) aanwezig.
Aparte stookruimte met de centrale verwarmingsketel, olietank, thermodynamische boiler, wasmachine en wasdroger.
DUURZAME-ENERGIE
Wij proberen ons steentje bij te dragen aan het verminderen van de CO2 uitstoot en de opwarming van de aarde. Op het dak van de schuur hebben wij 40m2 zonnepanelen geplaatst, met een vermogen van 6Kw. De geproduceerde duurzame- energie wordt via het electriciteitsnet (via het electriciteitsbedrijf) als groene stroom aan derden doorverkocht. Het huis is uitgerust met een energiezuinige thermo-dynamische boiler die meer dan 500 liter warm water per uur kan produceren.
Het huis is uitgerust met spaarlampen, spaardouchekoppen en spaarspoelknoppen.
Er is thermische isolatie aangebracht, een centrale verwarming en een gezellige houtkachel. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
Het huis heeft een vrije ligging (ong. 90 mtr van de weg) met een schitterend uitzicht.
De tuin is geheel omheind, ideaal voor gasten met huisdieren. Er is een overkapping, een comfortabele tuinset, ligbedden, grote tafel met 6 stoelen op het terras aan de achterkant van het huis en een loungeset. BBQ. Onder de luifel aan de voorkant van het huis staat een grote boeren eikentafel met zitbanken, zodat u ook als het minder mooi weer is buiten kunt eten.

Boekingsinformatie

Ligging le sourire ensoleille

De ligging van "le sourire ensoleille" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.