Manoir Domaine de Savigny

10
18
Gites.nl logo

Manoir Domaine de Savigny is een prachtig landhuis in een park van 2 ha, midden tussen de groene heuvels van de Bourgogne. Rondom een weids uitzicht, tot aan de heuvels van de Morvan.
Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is een ruime eetkamer met openslaande deuren naar het terras en een gezellige woonkamer met fijne banken en zelfs een piano. De keuken op de begane grond heeft een groot fornuis en twee ovens, magnetron, grote koelkast, een (restaurant)vaatwasser, twee spoelbakken en een groot werkeiland met barkrukken eraan. Alles is aanwezig om heerlijke Bourgondische diners klaar te maken in een fijne omgeving.
Vanuit de entree kom je in het trappenhuis waar een apart toilet zit. De prachtige trap leidt naar de eerste en tweede verdieping. Op de eerste verdieping zijn twee ruime tweepersoonsslaapkamers, ieder met een eigen badkamer. Op de tweede verdieping zijn drie grote tweepersoonsslaapkamers met ieder een eigen badkamer, en er is een kleine slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een wastafel. Er kunnen in totaal 6 extra eenpersoonsbedden worden bijgeplaatst op de grote slaapkamers van de tweede verdieping.
Rondom het manoir is een heerlijk, omheind park. Diverse zithoekjes en ligstoelen staan klaar voor fijne momenten buiten. De vijver, de appelboomgaard en de grote sequoia maken het plaatje compleet.
Praktische informatie: het huis is vooral geschikt voor groepen vrienden en familie's. Onder voorwaarden zijn maximaal 2 honden toegestaan (aanmelden bij reservering), deze mogen echter niet op de slaapkamers, op banken of stoelen. Een beheerder is aanwezig op het terrein, deze woont in het tuinmanshuis wat niet zichtbaar is vanuit het manoir. Jullie kunnen daar altijd terecht met vragen.

Boekingsinformatie

Ligging manoir domaine de savigny

De ligging van "manoir domaine de savigny" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.