La cabane de chasse

9
5
Gites.nl logo

La Cabane de Chasse is een knus vrijstaand huis midden in de natuur van de mooie Morvan, gelegen aan een rustig weggetje. In dit huis verzamelden de boeren zich vroeger voor de jacht en werd de buit verdeeld. Inmiddels is het huis verbouwd tot een comfortabel vakantiehuis. Rond het huis is een beschut terras en via de tuintrap kom je in een grote bostuin (2500m2) met prachtig uitzicht over het glooiende landschap en de witte koeien (CharoIais) in de wei. Wie goed oplet kan soms een ree of en vos zien rondlopen onder de bomenrand langs het riviertje de Challaux.
De tuin staat vol met grote eikenbomen en biedt veel privacy. Er is een beschutte buitenkeuken in de tuin, met een vuurplaats waar je kunt koken, een schuur (met tuinmeubelen en twee fietsen) en een houthok. Het huis heeft een gezellige woonkamer met een houtkachel. Vanaf 2 comfortabele bankstellen kun je s'avonds een DVD bekijken, of naar de radio/cd luisteren, onder genot van cognac, pastiche, een goed glas wijn of een vruchtensap. Door de schuifdeuren met glas in lood kom je in de ruime woonkeuken met alle basis voorzieningen. Vanuit de keuken is er toegang tot het terras en de trap naar de tuin.
Via een wenteltrap kom je op de eerste verdieping, waar zich de badkamer/toilet en drie slaapkamers bevinden. Voor alle bedden zijn dekbedden en hoofdkussens aanwezig. U dient zelf voor linnengoed te zorgen. (1 slaapkamer met tweepersoonbed, 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met twijfelaar).
In het huis is informatie te vinden over wandelroutes, museums, uitstapjes en de omgeving.
Een perfecte bestemming voor een fijne vakantie!

Boekingsinformatie

Ligging la cabane de chasse

De ligging van "la cabane de chasse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.