Maison BelleBleu

6
Gites.nl logo

Een hele fijne plek op steenworp afstand van het Lac des Settons, hartje Morvan!Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het verbouwen van de woning en de tuin, zo is er een geheel nieuw terras aangelegd, wordt de buitenkant van het huis geschilderd, de luiken en de gevel. Binnen is er een nieuwe keuken, nieuwe vloeren en is de inrichting meer van 'deze tijd'. Heel sfeervol en gezellig en van alle gemakken voorzien. Er staan ook 2 elektrische fietsen ter beschikking om de omgeving verder te verkennen.In de komende maanden zullen wij deze advertentie van nieuwe foto's blijven voorzien.
Het huis ligt zeer gunstig tussen Montsauche les Settons en het Lac des Settons in dus echt vlak in de buurt van het meer met allemaal restaurantjes en watersport vertier. Het huis is geheel vrijstaand met een hele grote tuin met meerdere zitjes, een (verwarmd) zwembad en veel rust en privacy.

Boekingsinformatie

Ligging maison bellebleu

De ligging van "maison bellebleu" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.