Lajustice58

9
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis Lajustice58 is een vrijstaand huis met schuur en grote tuin (5000 vierkante meter).
Het huis uit 1850 is in 2000 modern, maar met authentieke onderdelen gerenoveerd. Beneden is een mooie woonkamer met bankstel, 2 relaxstoelen, eethoek, radio met cd/dvd, tv, boekenkast etc. Met snel internet en wifi, via de repeater ook buiten. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met een 2-persoonsbed. Het bed heeft een heerlijk nasa-matras.
De spiksplinternieuwe keuken is voorzien van alle gemakken: Gasfornuis, oven, ruime koelkast met aparte diepvries, magnetron, afwasmachine en wasmachine. Alle keukengerei is aanwezig, waaronder broodrooster, staafmixer e.d. Met senseo-apparaat.
De badkamer bestaat uit een douche en een wastafeltje. Er is een afzonderlijk nieuw verhoogd toilet.
Het huis heeft een vrije, goed geïsoleerde bovenverdieping.
In de schuur bevindt zich een infraroodsauna. De bediening is eenvoudig. Infrarood is goed tegen allerlei kwalen en heerlijk voor de ontspanning.
Buiten is een prachtig afgesloten zitgedeelte waarin het heerlijk ontspannen vertoeven is. In de zomermaanden is een zwembadje en buitendouche in functie. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om van de omgeving te kunnen genieten. Op iedere plek is het uitzicht op de bergen van de Morvan geweldig.
Er is een barbecue aanwezig met voldoende hout.
De tuin bestaat verder uit een grote boomgaard met een moestuin en een weiland omgeven door een houtwal. Uit de tuin mag geplukt en gegeten worden.
Voor een kampvuurtje is voldoende hout aanwezig.
Voor de koudere seizoenen: verwarming door middel van een pelletkachel (Dielle), voldoende zakken pellets aanwezig.

Boekingsinformatie

Ligging lajustice58

De ligging van "lajustice58" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.