Gite des Theureaux

8.5
14
Gites.nl logo

Onze gite maakt onderdeel uit van een perceel van 5.000 vierkante meter grond waar ook een hoofdwoning uit de 18e eeuw op staat. Lormes is een eeuwenoud stadje met pakweg 1500 inwoners waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Er zijn twee bakkers, een slager, traiteur, cafes, meerdere restaurants en kappers, een apotheek en twee supermarkten.
Lormes ligt in het noorden van De Morvan. Slechts 650 km van Nederland. Het landschap is heuvelachtig en zeer afwisselend. Ideaal voor wandel- en fietstochten. In het stadje zelf is een klein zwemmeer en in de directe omgeving liggen meerdere grote meren op ongeveer een kwartier afstand. De dichtsbijzijnde grote stad is Auxerre op 80 kilometer afstand, Dijon is 130 kilometer weg. Maar er zijn voldoende andere, kleine steden zoals Avallon die meer dan de moeite van het bezoeken waard zijn. Desgevraagd voorzien we u graag van informatie over de mogelijkheden.

Boekingsinformatie

Ligging gite des theureaux

De ligging van "gite des theureaux" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.