La Colline

10
4
Gites.nl logo

OVER DIT VAKANTIEHUIS....
Vakantiehuis La Colline is een zeer ruime vakantiewoning gelegen in het uiterste zuiden van het natuurgebied De Morvan in het hart van Frankrijk. La Colline is het laatste huis aan een doodlopende weg. Alleen de boer komt één keer per dag naar z'n koeien kijken, maar voor de rest heeft u niet te maken met langsrijdend verkeer. Het eerstvolgende huis aan de weg ligt op meer dan 200 meter afstand dus uw privacy is optimaal gegarandeerd.
Het huis heeft een grote woonkamer met open keuken, er is elektrische verwarming in alle ruimtes, maar ook een houtkachel voor heerlijke warmte tijdens koudere dagen.
De ruime keuken heeft een magnetron en koelkast . In de naastgelegen badkamer bevindt zich tevens de wasmachine. Deze ruime badkamer heeft een gemakkelijke inloopdouche , was meubel en toilet.
La Colline heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan twee met een tweepersoonsbed en één met een éénpersoonsbed. Veel bergruimte in aparte kasten op de overloop.
In het achterste gedeelte van het huis bevindt zich een kamer met een gezellige zithoek, daar staat ook de TV met Canal+ aansluiting en alle Nederlandse zenders.
Het huis heeft een heerlijke ruime tuin van 800 m2 vanwaar men een weids uitzicht heeft op de omliggende heuvels. De grote bomen zorgen voor heerlijke schaduwplekjes.
Er zijn op meerdere plekken in de tuin zitjes aanwezig, zodat men aan alle kanten van het huis kan genieten van de prachtige omgeving. Omdat dit huisje midden op de heuvel staat, heeft u naar alle kanten een schitterend uitzicht.
In de tuin ligt nog een bijgebouw met overkapping waar het alle seizoenen heerlijk vertoeven is bij het houtkacheltje .
Auto kan binnen de poort op eigen terrein worden geparkeerd.
WIFI aansluiting.
Honden
De eigenaren van La Colline hebben zelf drie honden (Bram, Guus en Goof). Dit huis is dan ook uitermate geschikt voor mensen die hun hond mee willen nemen op vakantie. Niet alleen is de gehele tuin omheind met een hek, ook het wandelpad het bos in begint bij de voordeur van deze vakantiewoning. Je kunt er eindeloze wandelingen maken met je viervoeter. In Luzy bevindt zich een uitstekende dierenarts met een zeer moderne praktijk.
FAVORIETE PLEKJES IN DE TUIN....
Hoewel de tuin niet mega groot is (800m2) herbergt het een aantal leuke plekjes in zowel de zon als de schaduw. Drie grote bomen (twee beuken en een berk) zorgen voor de schaduwplekjes, .Het terras met de grote eettafel biedt ook een prachtig uitzicht over de weilanden waar soms zelfs de koeien even een kijkje nemen over de heg. Ook de overdekte veranda is een prima plek om te vertoeven. S'avonds heerlijk genieten van een lekkere maaltijd of een wijntje gaat zéker goed lukken en is extra genieten als bij koude avonden het houtkacheltje staat te snorren.

Boekingsinformatie

Ligging la colline

De ligging van "la colline" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.