La petite Ouche

2
Gites.nl logo

La petite Ouche is een deel van een oude boerderij uit omstreeks 1900. Volledig gerestaureerd in de afgelopen 18 maanden . Het gebouw is oud maar de binnenkant is eigenlijk helemaal nieuw.
De keuken is rijk uitgerust met vaatwasser , koelkast met vriesvak gasfornuis met oven , nespresso koffiemachine maar ook een gewoon koffie apparaat eigenlijk is alles aanwezig behalve een magnetron.
Het linnen pakket wat u krijgt is compleet , behalve badlakens !!
de inrichting is ook compleet met een eettafel voor 4 pers. een lekker zittende bank en 2 fauteuils. Voor de wat koudere avonden kunt u lekker bij de houtkachel zitten en eventueel televisie kijken of spelletjes doen die aanwezig zijn.
Alle Nederlandse,Franse Engelse en Duitse zenders kunt u bekijken.
In de woonkamer staat eventueel een bedbank voor 1 persoon zodat het mogelijk is om met 3 personen te verblijven houd u er dan wel rekening mee dat de badkamer/toilet alleen via de slaapkamer bereikbaar is.
Een klein kinderbedje met beddengoed is eventueel ook beschikbaar.
In de slaapkamer (verwarmd) een ruim 2 persoonsbed 1.60breed 2.00lang via de slaapkamer komt u in de verwarmde badkamer/toilet voorzien van douche en wastafel .

Boekingsinformatie

Ligging la petite ouche

De ligging van "la petite ouche" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.