Petit Vouas

8.5
4
Gites.nl logo

Deze vakantiewoning maakt deel uit van een boerderij die in 1830 is gebouwd. Aan de ene kant van de boerderij ligt Grand Vouas en aan de andere kant ligt Petit Vouas, van elkaar gescheiden door een schuur. Zij ligt in Les Vouas, een gehucht van de gemeente Corancy, midden in de Morvan. Het vakantiehuis ligt aan het meer "Lac Pannecière" op minder dan een minuut loopafstand. Een terras en tuin en een ruime parkeergelegenheid zijn tot uw beschikking. Het natuurpark van de Morvan ligt aan uw voeten. De dichtstbijzijnde stad is Chateau Chinon (9 km), waar voorzieningen zijn zoals supermarkten, benzinestation, postkantoor, cafés, restaurants, enz. Op 4 km afstand ligt het dorpje Chaumard met een restaurant en een klein supermarktje waar de belangrijkste levensmiddelen te koop zijn. Ook is daar een winkel voor vissers benodigdheden. Een bakker komt 2 keer per week langs. Voor foto's zie de diapresentatie.
Petit Vouas is een vakantiewoning voor 4 personen. Woonkamer met openslaande deuren op het zuiden en een "Frans balkon", uitzicht op omliggend landschap, open keuken voorzien van gaskookplaat, koffiezetapparaat, magnetron/oven, koelkast. In de woonkamer staat een 2-persoons bank , en twee (luie) stoelen. Verder vindt u op deze verdieping een douche met WC.
Via een wenteltrap komt u op de verdieping met een 2-persoonsbed en een Ikea Hemnes-bedbank. De bedbank bestaat uit 2 bedden, 1 bed kunt u er deels onderuit trekken, maar niet helemaal.
Aanwezig: kinderledikant (op aanvraag), kinderstoel (op aanvraag), pelletkachel en elektrische radiatoren, TV met Nederlandse zenders, dvd-speler en een radio/cd-speler.
Er is en aparte waskeuken met wasmachine, wasdroger, diepvries en extra koelkast. Deze voorzieningen zijn ook beschikbaar voor Grand Vouas.
Er is geen Nederlands sprekend lokaal contactpersoon. Wel kan er in noodsituates met de Vlaamse buren contact worden opgenomen.
Deze woning kan ook in combinatie met Grand Vouas gehuurd worden voor een groep van 10 personen.

Boekingsinformatie

Ligging petit vouas

De ligging van "petit vouas" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.