La Seganjotte

9.3
6
Gites.nl logo

”La Seganjotte” is ”een maison de campagne”, gebouwd in 1836.
De eerste bewoners waren landarbeiders, daarna enkele Parijse families toen mochten wij het bewonen en nu is de eer voor u.
In onze tijd van 2002 - 2007 renoveerden wij er al wonende gaandeweg alle ruimtes. Eenmaal klaar genoten wij nog 'even' en besloten toen weer een volgend project aan te pakken.
La Seganjotte werd vakantiehuis voor anderen.
In 2015 en 2016 is het interieur opnieuw opgefrist. Ook kochten wij nieuwe meubels en witgoed.
Wij willen dat onze gasten zich welkom voelen, zich ontspannen en volop genieten.
Alle kamers (en ruimtes) bevinden zich op de begane grond.
Door zowel de geborgen als ruime uitstraling is ”La Seganjotte” uitstekend geschikt voor een vakantie voor twee personen als ook voor een gezelschap bestaande uit 6-8 mensen.
de begane grond:
heeft een woonkamer met een balkenplafond, een grote schouw met houtkachel (die 24 uur op een vulling kan branden en gemakkelijk te bedienden is) en een gezellige zithoek
waar u Nederlandse televisie en dvd's (kinder- en speelfilms) kan kijken, draadloos kan internetten en in de boekenkast spelletjes en boeken kan vinden.
De open keuken met eethoek is eenvoudig doch compleet. In de bijkeuken staat de wasmachine.
Eén van de twee badkamers heeft een ligbad waarin ook gedoucht kan worden. De andere badkamer heeft een douche. Er zijn twee toiletten.
De vier slaapkamers in ”Franse” sfeer hebben elk 2x 1-persoons bedden. (maat is 2.00m x 0.90m).
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin. Deze tuin is goed rondom omheind / ommuurd. Vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht. Hier is het ontspannen toeven op luie stoelen of aan de grote tafel onder een grote esdoorn. Voor uw kinderen is er een speeltoestel. Voor honden zijn er genoeg perkjes en hoekjes om te snuffelen.

Boekingsinformatie

Ligging la seganjotte

De ligging van "la seganjotte" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.