Gite - Maison Moulin Bousset

8
6
Gites.nl logo

Deze accommodatie is het hele jaar door te huur.
Wij heten u welkom in de watermolen van Bousset, gelegen op een 7 ha groot landgoed aan het einde van een doodlopende weg. In het zonnige zuiden van Bourgondië, in het prachtige natuurpark de Morvan. Aan een privé-meer van ruim 1,5 ha, de Etang de Bousset, vol met karpers. De locatie is werkelijk paradijselijk: een heerlijk vakantiehuis voor mensen die van rust en natuurschoon houden.
Achteraan heb je een schaduwrijke tuin met een prachtige lounge om heerlijk te relaxen. Het meer wordt gevoed door de Tillot en mondt uit in de Roche, rivieren van de eerste categorie, d.w.z. ze bevatten forel en behoren tot de schoonste van Frankrijk. Naast de molens stroomt het water naar beneden via enkele watervallen, les cascades de Bousset. Dit alles is omgeven door bossen en weilanden in een prachtig heuvellandschap. De omgeving biedt vele mogelijkheden om te fietsen, te mountainbiken, te wandelen en te vissen. Kaarten staan tot uw beschikking.
Elke maandag een barbecue buffet.
Elke woensdag een grill avond.
Elke vrijdag een thema-avond. (Bijvoorbeeld ongelimiteerd pannenkoeken buffet)
Prijs is per nacht exclusief toeristenbelasting, eindschoonmaak en ontbijt:
Het is ook mogelijk om het ontbijt tijdens uw verblijf te reserveren.

Boekingsinformatie

Ligging gite - maison moulin bousset

De ligging van "gite - maison moulin bousset" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.