Maison Machecourt

9.7
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis 'Maison Machecourt' is onderdeel van ons vakantieverblijf 'Logement Champallement'. Het ligt geheel vrijstaand bovenop een rotsplateau met adembenemend uitzicht over het brede dal van de rivier de Beuvron tot aan de heuvels van het natuurgebied van de Morvan. Het is het laatste huis in het rustige dorpje Champallement, met een afgesloten tuin en privé parkeerplaats. Doordat het vakantiehuis op het zuidwesten gelegen is, kun je de hele dag optimaal genieten van de zon of de schaduw opzoeken onder de grote lindeboom.
Wat is er heerlijker dan 's morgens te ontbijten op de balustrade of in de tuin en te genieten van de opkomende zon in dit prachtige heuvellandschap. Of 's avonds kijken naar de fonkelende lichtjes van de kleine dorpjes in de verte en de heldere sterrenhemel.
Het huis is volledig gerenoveerd met behoud van de originele authentieke elementen, maar tegelijk ook voorzien van hedendaags comfort.
Er is een open keuken, uitgerust met een gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en toaster. In de ruimte is een zithoek met comfortabele stoelen, en een eettafel met stoelen. Ook is er Wifi verbinding voor draadloos internet.
De houtkachel zorgt voor heerlijk gezellige warmte op koudere dagen ter aanvulling op de elektrische radiator.
In de slaapkamer staat een groot 2-persoons boxspringbed (200x180), 2 nachtkastjes en opbergruimte voor kleding. Deze kamer wordt elektrisch verwarmd.
De ruime badkamer is voorzien van bad/douche, wastafel, wc, wasmachine. De badkamer wordt elektrisch verwarmd.
In de afsluitbare kelderruimte kunnen fietsen worden gezet. Er is een stopcontact voor eventueel elektrische fietsen.
Huisdieren in overleg toegestaan en er wordt ook niet gerookt in het vakantiehuis.

Boekingsinformatie

Ligging maison machecourt

De ligging van "maison machecourt" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.