Gîte Tridon Morvan

9.6
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis “Gîte Tridon Morvan” is gelegen aan de rand van een rustig dorpje midden in een bosrijke omgeving dicht bij de Haut Folin. Op 3 km afstand ligt Chateau Chinon, een klein stadje met alle basisvoorzieningen. Het is een gezellig huis voor 2 personen, geheel gerenoveerd in 2018 en met een prachtig uitzicht over de weilanden met de witte Charolais koeien en heuvels met bossen van de Morvan. De gîte is compleet ingericht met gezellige woonkamer/keuken met balkenplafond en houtkachel. Het is een combi van oud en nieuw. Naast de woonkamer bevindt zich een 2-persoons slaapkamer met badkamer “en suite” en apart toilet. Bij aankomst zijn de bedden voor u al opgemaakt.
Het huis heeft een geheel omheinde tuin van waaruit u via een doodlopend weggetje zo het bos inloopt. Je kunt uren wandelen zonder ook maar iemand tegen te komen, de hond kan los rondlopen en de kans is groot dat je ook nog wat wild kunt spotten.

Boekingsinformatie

Ligging gîte tridon morvan

De ligging van "gîte tridon morvan" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.