Champ de la Fontaine

10
4
Gites.nl logo

Ver weg van alle drukte ligt Champ de la Fontaine. Een oude boerderij uit 1880 gelegen in het hart van regionaal natuurpark de Morvan. Het landgoed ligt in de heuvels tussen uitgestrekt bosgebied, weiden en een lokaal natuurreservaat. De lucht is er zuiver en de nachten zijn aardedonker met prachtige sterrenhemels.
Het terrein bestaat uit 7 hectare weiland waarop een kudde Corsicaanse schapen graast.
Het ruime en comfortabele vakantiehuis voor 2-4 personen bevindt zich in een van de bijgebouwen op ons terrein en werd in het voorjaar van 2017 sfeervol heringericht. Beneden is een woonkamer met aangrenzende keuken met twee luxueuze zitbanken en een houtkachel. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis met elektrische oven, een vaatwasser en veel keukengerei. Een ruime eettafel nodigt uit tot lang tafelen. De badkamer heeft een ligbad voor twee, een inloopdouche, een toilet en een grote wastafel.
De bovenverdieping heeft een bureelhoek, een ruime slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een grote slaapkamer van 50m2 met een tweepersoons bed.
De gite heeft een eigen tuin en terras op het zuiden met veel privacy en een prachtig uitzicht. De tuin is voorzien van een loungeset en een tuintafel en stoelen.
In de gite is draadloos internet aanwezig.

Boekingsinformatie

Ligging champ de la fontaine

De ligging van "champ de la fontaine" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.