Reve ton Reve, gite 2

9
4
Gites.nl logo

Een oude boerenschuur, waar het hooi nog in lag toen wij het kochten is omgebouwd tot een bijzonder sfeervol vakantiehuis. Voorzien van alle gemakken, maar met behoud van de authenticiteit. In een prachtige omgeving midden in het Parc du Morvan.
In een pittoresk dorpje, waar je je waant in de oude tijd. Zo Frans, maar van een ongekende schoonheid.
Leuke, klassiek ingerichte gite voor maximaal 4 personen. Op de begane grond bevindt zich de hal en de badkamer met wastafel, douche en toilet. Via de trap komt u op de eerste verdieping.
Hier bevindt zich een ruime woon/eetkamer met volledig ingerichte keuken en een houtkachel en heeft u mooi uitzicht over het dal. In de volledig uitgeruste keuken zijn openslaande deuren naar het ruime privé balkon (16 m2) met een heerlijk uitzicht over het dal en het dorp. Hier staat een picknicktafel en zonnestoelen. Het ligt op het zuiden dus u heeft bijna de hele dag zon. In de hal bevindt zich een 2e toilet en de trap naar de slaapkamers op de 2e verdieping (4 eenpersoonsbedden). De ouderslaapkamer heeft een wastafel.

Boekingsinformatie

Ligging reve ton reve, gite 2

De ligging van "reve ton reve, gite 2" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.