La Maison Bleue

8
4
Gites.nl logo

La Maison Bleue is een traditioneel stenen Bretons huisje, volledig uitgerust met alle moderne gemakken die je nodig hebt voor je perfecte vakantie. Het huis ligt in zijn eigen grote tuinen en je kunt op elk moment van de dag genieten van de zon!
Beneden is een grote open lounge-eetkamer met eiken balken rondom een enorme Bretonse open haard ontworpen. Ontspan op comfortabele lederen sofa's, lees een boek of bekijk je favoriete programma's op de Britse Freesat-televisie (alleen Britse en Franse televisiekanalen).
De grote moderne keuken heeft alles wat je zou mogen verwachten; een magnetron, koelkast met vriesvak, oven, wasmachine en zelfs een vaatwasser.
Er is ook een doucheruimte en toilet beneden.
Boven vind je een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De eiken parketvloeren en originele eiken 'A' frames die tot in de plafonds reiken, geven een echt Bretonse sfeer, terwijl de moderne meubels en inrichting ervoor zorgen dat je je altijd comfortabel voelt en je je hier thuis voelt.
Buiten de tuinen zijn ligstoelen, tuinmeubelen en natuurlijk een BBQ voor warme zomeravonden.
Er is ook een grote garage aan een kant, waar een full-size tafeltennistafel een goed biljart en ook een kwaliteitstafelvoetbalspel staan.
Blijf in contact met de buitenwereld met gratis, onbeperkte wifi in La Maison Bleue.
Scroll naar de bovenkant van de advertentie en klik op mijn naam 'Je blijft bij Nicola Harrington' net onder de gite-foto. Klik vervolgens op 'Bekijk profiel' om onze andere huizen te zien: -
La Maison Orange (geschikt voor 2 personen)
La Maison Violet (geschikt voor 2 personen)
La Maison Rose (geschikt voor 4 personen)
La Maison Blanche (geschikt voor 5 personen)
La Maison Creme (geschikt voor 8 personen)

Boekingsinformatie

Ligging la maison bleue

De ligging van "la maison bleue" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.