Gîte de Calzac Moulin

7
Gites.nl logo

Stefanie en Eddy wachten voor een ontspannen avond in ons huis in de buurt van Vannes, Theix-Noyalo, stad Golf van Morbihan.
We raden je verblijf in een huis met kamers ingericht op zeer verschillende onderwerpen:
• Begane grond: Lochrist is ingericht in een "fabriek" de geest van: stalen kast, bureaulampen en zetten de toon. Het is uitgerust om het leven gemakkelijker maken voor mensen met een handicap, ouders die een baby (renteloze lening van een kit), zwangere vrouwen ... Het is een kamer van 28 m², badkamer met grote douche Italiaans, dubbele wastafel en toilet; het heeft een privé en gemeubileerd terras naar het westen.
• Locmariaquer, met zijn decoratie van de zee aan het begin van de vorige eeuw (stoelen, zonwering, schildpad shell, ...), zult u voorzichtig te vergezellen naar het land van dromen. Het is 28 m², badkamer met ligbad en douche, wastafel en toilet.
• The Valley of No Return is geïnspireerd door het bos, steen en land van Bretagne: de Brocéliande bos, Carnac en de uitlijning, Huelgoat en de cascade van gigantische rotsen, voor de meest bekende sites, maar Groot-Brittannië is vol magische plaatsen, wordt de lijst nooit compleet zijn ... je kunt ook buiten op het terras in de eik, een paar meter met dapper gekruist boven leeg. Het is een kamer van 24 m², badkamer met dubbele douche, apart toilet.
Voor uw veiligheid en gemoedsrust, alle kamers hebben een deur gesloten met vijf punten. Ze zijn voorzien van een kluis, een koffiezetapparaat, waterkoker, haardroger en mini-bar. Het beddengoed is 180x200.
De prijs is inclusief bedlinnen (dekbedovertrek, onderlaken en kussenslopen 4).
Ook in de lening voor het plezier, bieden wij boeken van alle soorten (politie, drama, komedie, toerisme, ...) en een aantal spellen die je in de lounge vindt, brochures over de regio, draadloze nummer.
De keuken, volledig ingericht, is in de gemeenschappelijke ruimte met lounge (sofa, fornuis, bibliotheek)
Het huis heeft 4 verschillend georiënteerde terrassen en voorzien van tuinmeubelen en parasols.

Boekingsinformatie

Ligging gîte de calzac moulin

De ligging van "gîte de calzac moulin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.