L'ecureuil

8
4
Gites.nl logo

Kom genieten in dit nieuwe, luxe, gerenoveerde huis in het hartje van Bretagne. Vrijstaand gelegen in een zeer rustig doodlopend straatje in het midden van de natuur. Centraal gelegen voor het verkennen van zowel het mooie binnenland als de kust.
Dit ruime en sfeervolle 'up side down' huis is voorzien van alle moderne comfort. Stijlvol gemeubileerd en voorzien van alle gemakken. Op de zeer ruime en lichte bovenverdieping bevind zich een moderne open keuken met vaatwasser, oven, gasfornuis, koffiezetapparaat, Senseo, koelkast met vriezer, magnetron en alle verdere benodigdheden. Ruime open gezellige woonkamer met houtkachel (gratis hout), flat screen SMART TV (139 centimeter) met gratis netflix en een Bluetooth muziekinstallatie. Tuindeur die uitgeeft op het zuidelijk terras met zicht op tuin en achterliggende weilanden. Er is een warmtepomp die zowel dient als verwarming in de wintermaanden als Airco in de zomermaanden.
Beneden zijn er 2 slaapkamers: 1 grote slaapkamer met sfeervolle bio ethanol haard en 2 persoonsbed (160x200) met nieuwe comfortabele matras.
kleinere slaapkamer met 2 aparte bedden. Moderne badkamer met grote inloopdouche. Apart toilet. Ruimte mt wasmachine etc.
Groot zuidelijk privé terras met tuinmeubels en barbecue. Ruime tuin omheind door bomen en weilanden. Wandelingen starten voor de deur! Hondjes toegestaan.

Boekingsinformatie

Ligging l'ecureuil

De ligging van "l'ecureuil" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.