Rose Cottage

9.5
6
Gites.nl logo

Rose Cottage is een mooi stenen huisje met veel karakter en een prachtig landelijk uitzicht vanuit de tuin. Het huisje ligt in een rustige landelijke omgeving in het centrum van Bretagne, op slechts een paar minuten lopen van het kanaal van Nantes naar Brest, ideaal om te wandelen of fietsen. In het huisje is de woonkamer ruim en comfortabel met een goed uitgeruste keukentafel en een gezellige houtkachel voor herfstavonden. De grote slaapkamer heeft een kingsize bed van messing en is ingericht in traditionele Franse stijl, compleet met kroonluchter. De tweede slaapkamer kan worden ingericht als een kingsize bed of twee eenpersoonsbedden. We kunnen zelfs zonder extra kosten een kinderbedje of opklapbed voor een kind bijplaatsen. De slaapbank in de woonkamer is geschikt voor nog eens 2 volwassenen. De badkamer heeft een inloopdouche en een groot bad.
Buiten is uw eigen privétuin en terras, compleet met tafel en stoelen om buiten te dineren. De gemeenschappelijke tuin heeft een kinderspeelplaats en een verwarmd zwembad (geopend van mei tot september). Goed opgevoede huisdieren zijn toegestaan.

Boekingsinformatie

Ligging rose cottage

De ligging van "rose cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.