Lavender Cottage

10
4
Gites.nl logo

Lavender Cottage is een natuurstenen, traditioneel vrijstaand huisje met 2 slaapkamers, een luxe badkamer en een grote ruime woonkamer. Het heeft een eigen tuin met een prachtig landelijk uitzicht.
In de grote slaapkamer staat een romantisch queensize koperen bed. De tweede slaapkamer kan worden ingericht als een kingsize bed of 2 eenpersoonsbedden, zoals u verkiest. Er kan ook een kinderbedje worden geplaatst zonder extra kosten.
De badkamer heeft een luxe bad en een inloopdouche. In de ruime woonkamer is comfortabel plaats voor 4/5. Een tv met Franse en Engelse Freesat-kanalen en een gezellige houtkachel voor verblijf in de winter. De moderne keuken is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft, inclusief een vaatwasser. Er is een wasmachine en droger in de garage waar gasten gebruik van kunnen maken.
Buiten is er een patio met eethoek en een bbq om buiten te eten en een aangename tuin met een prachtig landelijk uitzicht. In de gemeenschappelijke tuin is een kinderspeelplaats en een verwarmd zwembad (beschikbaar van juni tot september).

Boekingsinformatie

Ligging lavender cottage

De ligging van "lavender cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.