Les gites de la clairière du Roi Morvan

18
Gites.nl logo

Uw vakantieplek is gelegen in Morbihan, Bretagne, aan het einde van een zeer rustig doodlopend paadje.
Uw huisje is gemaakt van steen en combineert de charme van vroeger met alle gemakken van een modern huisje. We vinden het leuk om de huizen voortdurend te optimaliseren.
U wordt omringd door velden en bossen, vogels en vlinders en u bent maximaal 10 minuten verwijderd van alle voorzieningen. U kunt genieten van een prachtig zwembad dat in 2017 is vernieuwd, overdekt, maar gedeeltelijk open en verwarmd, 9 mx 4 m 50 en een constante diepte van 1 m 30.
Het zwembad wordt gedeeld met 4 andere gites op het terrein. Het huisje heeft een eigen tuin zonder inkijk. Het is aan één kant aangrenzend.
Uw kinderen zullen kunnen genieten van onze speeltoestellen en onze schommels, evenals een minigolf. Ze kunnen ook op avontuur gaan op onze 2 hectare land en bos.
Poulmarvezen ligt aan de poorten van Pontivy en Guémené sur Scorff.
We zijn niet alleen minder dan een uur verwijderd van de mooiste plekjes in Bretagne, maar dankzij onze locatie kunt u ook Finistère, Morbihan en Cotes D'Armor bezoeken.
Het is met veel genoegen dat wij u welkom heten in Poulmarvezen voor uw vakanties, die zowel sportief, cultureel, lui of gastronomisch kunnen zijn.
Welkom in dit stukje paradijs.

Boekingsinformatie

Ligging les gites de la clairière du roi morvan

De ligging van "les gites de la clairière du roi morvan" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.