la grange

6
7
Gites.nl logo

Uw vakantieplek is gelegen in Morbihan, Bretagne, aan het einde van een zeer rustig doorlopend paadje.
Uw huisje ligt in een klein gehucht waar andere vakantieverblijven zijn. Het is gebouwd uit steen en combineert de charme van vroeger met alle gemakken van een modern huisje. We zijn constant bezig het huisje te optimaliseren en het onze gasten naar de zin te maken.
"Le gite la grange" bestaat uit een slaapkamer met doucheruimte en toilet op de begane grond en twee slaapkamers en een badkamer met toilet boven.
U wordt omringd door velden en bossen, vogels en vlinders en u bent maximaal 10 minuten verwijderd van alle voorzieningen. U kunt genieten van een prachtig zwembad
vernieuwd in 2017, overdekt, maar gedeeltelijk open en verwarmd met 9m x 4m50 en een constante diepte van 1m30.
Het zwembad wordt gedeeld met de 4 andere gites op het terrein. Het huisje heeft een eigen tuin zonder inkijk.
Uw kinderen zullen genieten van onze speeltoestellen, onze schommels en een minigolf. Ze kunnen ook op avontuur gaan op onze 2 hectare land en bos.
Poulmarvezen ligt aan de poorten van Pontivy en Guémené sur Scorff.
We zijn niet alleen minder dan een uur verwijderd van de mooiste plekjes in Bretagne, maar dankzij onze locatie kunt u ook Finistère, Morbihan en Cotes D'Armor bezoeken.
We heten u graag welkom in Poulmarvezen voor uw vakanties, die zowel sportief, cultureel, lui of gastronomisch kunnen zijn.
Welkom en deel met ons dit stukje paradijs.

Boekingsinformatie

Ligging la grange

De ligging van "la grange" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.