La Chaumière

9.5
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Chaumière is geschikt voor 6 personen. Het heeft een ruime open woonkamer, eetkamer en keuken met een grote granieten open haard met een houtvuur.
De keuken is voorzien van een vaatwasser, een oven en een kookplaat, een kleine koelkast met vriesvak en een magnetron.
Boven zijn er drie slaapkamers - twee charmante tweepersoonskamers met houten balken en een kinderkamer met stapelbed. De badkamer op de bovenverdieping heeft een bad en een douche. Er is een tweede badkamer op de benedenverdieping met een inloopdouche en een verwarmd handdoekenrek.
Er is een tv (alle Engelse Freeview-kanalen), een dvd-speler en Wi-Fi.
La Chaumière is een van de vier gîtes op ons terrein, Guebernez, een prachtige twee hectare groot domein in het landelijke Bretagne met een verwarmd zwembad (eind mei tot eind augustus) en een groot zonneterras op het zuiden met een prachtig uitzicht op het landschap. Naast het zwembad is een overdekte speelkamer met tafelvoetbal, tafeltennis, speelkist en boksbal. Er is ook een groot gazon voor voetbal, Franse cricket, volleybal, badminton of rounders. Jonge kinderen zullen dol zijn op onze speurtocht en onze verschillende tractoren en tuinspeelgoed. We hebben een goed gevulde bibliotheek met boeken en dvd's en de gites hebben gratis wi-fi toegang. Onze rustige schaduwrijke tuin is de perfecte plek om je terug te trekken met een boek. We hebben een grote stenen schuur met prachtige eiken balken die kan worden gebruikt voor diners of feesten.

Boekingsinformatie

Ligging la chaumière

De ligging van "la chaumière" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.