Le Breil Furet

4
Gites.nl logo

Le Breil Furet ligt aan een landweg ten noordoosten van het dorp Meneac. De oprit biedt gemakkelijk plaats aan 2 auto's. Bij binnenkomst via de voordeur komt u in een open keuken en woonkamer. De keuken is onlangs gerenoveerd en heeft een ingebouwde koelkast, een vrijstaand fornuis met elektrische oven, kookplaat met 3 gaspitten en 1 elektrisch. Er is ook een combimagnetron, modern serviesgoed en melamine serviesgoed voor buiten op het terras. Een assortiment drinkglazen, plastic glaswerk voor buiten, bbq-grillset, waterkoker en broodrooster zijn aanwezig. Er is een grenen keukentafel in boerderijstijl met 4 stoelen.
In de woonkamer staat een houtkachel, salontafel en 2 mooie en stijlvolle bruinleren chesterfield-banken met een royale zitbreedte van 170 cm. Bij de voordeur is er een aan de muur gemonteerde smart-tv met Netflix en veel Franse zenders! Daaronder een wijnrek in Mexicaanse stijl met een dvd-speler erop. Aan de andere kant van het raam staat een kastje voor dvd's, een lamp en een grote victoriaanse wandspiegel.
Door de achterdeur kom je in de 'serre' met kleine houtkachel en 2 comfortabele stoelen, uitzicht op het terras en verder. Hier zijn usb-aansluitingen om uw mobiele / tablet-apparaten op te laden. Deze kamer leidt naar de bijkeuken waar een opbergruimte voor schoenen / jassen, een gootsteen, een wasmachine en een toilet is. Vanuit de bijkeuken heeft u via openslaande deuren toegang tot het 30 vierkante meter grote terras.
Boven zijn er 2 grote slaapkamers, beide met super kingsize bedden, diepe matrassen afgewerkt met 9 cm veren toppers voor een ongelooflijke goede nachtrust! Elke kamer heeft ook een haardroger, stoel, inbouwkast, commode, nachtkastjes aan weerszijden van het bed met lampen en aan de muur gemonteerde spiegels. Er zijn lichte katoenen gordijnen en dag- / nachtjaloezieën om de kamer te verduisteren. De hoofdslaapkamer heeft. Aan het einde van de gang bevindt zich de hoofdbadkamer met douche, toilet, ligbad en wastafel.
Buiten op het terras is plaats voor 4 personen tafel en stoelen, ligstoelen, gas gestookte bbq en op verzoek een gas terrasverwarmer.
Aan de zijkant van het terras is de ingang naar de houtgestookte hot tub en het bovengrondse zwembad.
U heeft hier volledige toegang toe! Geheel privé omgeven door een 2 meter hoge houten schutting en een 1 meter hoge poort. De hottub is 2 meter diameter en biedt plaats aan 4.
Hij heeft 2 tot 3 uur nodig om op te warmen, dus het is een uniek evenement.
Als u zich afvraagt hoe u het meeste uit uw vakantiehuis met bubbelbad kunt halen, bekijk dan onze ideeën met totale ontspanning in gedachten.
Omarm donkere nachten.
Baad in 39 graden sterrenkijkend naar de nachtelijke hemel van Morbihan.
Gebruik een app zoals StarView, StarChart of SkySafari die de camera van je telefoon of tablet gebruiken om hemellichamen in de lucht dag en nacht nauwkeurig te spotten en te identificeren. Vind je favoriete sterrenbeelden terwijl ze in en uit vervagen terwijl je door de lucht scant, de maan lokaliseert, verre sterrenstelsels ontdekt en satellieten. Het internationale ruimtestation is erg helder.
Selecteer een aantal deuntjes, zet uw favoriete afspeellijst op en ontspan.
Pak een glas bubbels: bubbels plus bubbels staat gelijk aan pure verwennerij. Of je nu van een goede champagne houdt, of liever een druppel Prosecco drinkt, je kunt niet ver fout gaan door een glaasje bruisend te drinken.
Laat je gedachten afdwalen.
Of je nu moet ontstressen of ruimte wilt maken om creatieve gedachten te laten stromen, in een bubbelbad springen zonder afleiding of met een goed boek is de snelste weg naar mindfulness.
Zittend in een bubbelbad buiten terwijl het Bretonse weer een bui loslaat, is ook een fantastische manier om te genieten van het weer.
Door na een actieve dag in een bubbelbad te gaan zitten, kunt u eventuele spanningen en pijn verminderen en kunt u zich voorbereiden op een goede nachtrust. Perfect als je aan het fietsen bent.
En tenslotte.......
Deel uw bubbelbad met een speciaal iemand. Rondhangen in een bubbelbad met vrienden, familie of gewoon je partner is een uitstekende manier om je verbonden te voelen, en het vrijkomen van oxytocine uit de bubbels op je huid zal een extra vleugje geluk toevoegen aan de gelegenheid.
Kom lente, zomer, herfst of winter, dit accessoire zal je zeker bevallen!
Het opzetzwembad meet 5,49 x 2,74. De tuin is beveiligd waardoor deze ook geschikt is voor kinderen.

Boekingsinformatie

Ligging le breil furet

De ligging van "le breil furet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.