Le Grenier

7
Gites.nl logo

Le Grenier is een ruime luxe gite met twee slaapkamers voor 7 personen.
Er is een eigen visvijver.
Er zijn drie andere gites op het terrein voor in totaal 18 personen, waardoor het ideaal is voor families die samen op vakantie gaan. Informeer voor informatie en prijzen voor grotere groepen.
Le Grenier heeft 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer heeft een kingsize bed, een traagschuimmatras en traditioneel meubilair.
Slaapkamer 2 is beneden met een eigen aangrenzende badkamer. Dit maakt het geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit. De accommodatie is echter niet rolstoeltoegankelijk.
Slaapkamer 3 heeft 3 eenpersoonsbedden.
Le Grenier is de grootste gite van de drie en beschikt over veel originele kenmerken, waaronder hoge gewelfde plafonds en originele zichtbare balken.
De moderne, volledig ingerichte keuken heeft alles wat u nodig heeft voor een zelfstandige vakantie. Uitrusting omvat een geïntegreerde koelkast met vriesvak, elektrische oven en gaskookplaat, met afzuigkap, magnetron, broodrooster, waterkoker en vaatwasser.
De wasmachine staat in een gedeelde bijkeuken naast de gite.
De woonkamer is comfortabel ingericht met een 6-zitsbank, 2-delige suite, salontafel, satelliet-tv met uw favoriete Britse programma's (neem uw eigen Sky-kaart mee om uw gebruikelijke programma's te bekijken). Dvd-speler en cd-muziekspeler is een integraal onderdeel. Eetkamertafel met ruimte voor 10 personen is opgenomen in de ruime open ruimte.
De badkamer is hoogwaardig uitgerust met een luxe douchecabine en een verwarmd handdoekenrek. De vloerbedekking draagt bij aan uw comfort. Beddengoed en persoonlijke handdoeken worden verstrekt, maar u heeft uw eigen strandlakens voor bij het zwembad nodig.

Boekingsinformatie

Ligging le grenier

De ligging van "le grenier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.