Kerloon

8
Gites.nl logo

Kerloon ligt op één van de mooiere plekken op het eiland Belle isle, het is een sfeervol vrijstaand huis op ruim één hectare eigen grond dat grenst aan de kust en een prachtig uitzicht heeft over de kuststrook. Beneden is een grote woonkamer met een open haard, een gezellige eetkeuken met deur naar de garage waar oa tuinspullen staan. Beneden is ook een slaapkamer met een badkamer met bad en toilet. Boven zijn 3 slaapkamers waarvan 1 grote met een twee-persoonsbed, 1 grote met twee één-persoons bedden en een kleine kamer met 2 één-persoons bedden er is een tweede toilet en een tweede badkamer met een douche en bidet
Kerloon licht op enkele minuten lopen van èèn van de vele strandjes op het eiland. Het havenplaatsje Le Palais ligt op +/- 15 à 20 min lopen. Het huis is niet een zeer luxe huis maar wij vinden het wel een comfortabel en gezellig huis,, zoals ook alle huurders die altijd laaiend enthousiast zijn. Wij doen ons best het huis zo goed mogelijk te onderhouden maar dat is niet altijd even makkelijk op afstand.
Het is ook niet speciaal voor verhuur ingericht maar voor ons zelf met oa antieke meubels (bv antieke stoelen aan de eettafel die niet tegen wippen kunnen). Daarom is het huis alleen geschikt voor zorgzame mensen die met respect voor huis en spullen kunnen omgaan.

Boekingsinformatie

Ligging kerloon

De ligging van "kerloon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.