St Leon

18
Gites.nl logo

St Leon is de combinatie van La Fermiere en Le Pressoir. Wanneer de twee gites samen worden genomen kunnen de binnendeuren worden geopend om één groot huis te vormen.
Le Pressoir een volledig uitgeruste keuken, een zit- / eetkamer en een slaapkamer met badkamer (toegankelijk via twee treden) die kan worden ingericht met een tweepersoonsbed of met twee aparte bedden. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers met eigen badkamer die beide kunnen worden ingericht met tweepersoonsbedden of twee enkele bedden.
Op de begane grond van vakantiehuis La Fermiere ligt de grote goed ingerichte keuken en een zitkamer met ruim voldoende zitplaatsen. Bovenaan de originele trap, op de eerste verdieping, is een grote tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer. Tegenover deze slaapkamer ligt een grote "slaapzaal" met vier eenpersoonsbedden en een badkamer net ernaast. Op de tweede verdieping ligt nog een slaapkamer met tweepersoonsbed en eigen badkamer, en nog twee slaapkamers die kunnen worden ingericht met tweepersoonsbedden of met twee eenpersoonsbedden.

Boekingsinformatie

Ligging st leon

De ligging van "st leon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.