Maison Cupidon

6
Gites.nl logo

Dit is een heerlijk huis met een grote tuin. Maison Cupidon ligt op een rustige locatie en toch op minder dan 5 minuten lopen van het centrum van het middeleeuwse stadje Josselin.
Josselin, met zijn imposante kasteel hoog boven het kanaal Nantes-Brest, zijn bruisende zaterdagmarkt en historische gebouwen, is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van het prachtige landschap van Bretagne en de kustgebieden.
Details:
Als u de gang binnenkomt, met een kast met kapstok, vindt u de lichte lounge aan de rechterkant comfortabele zitplaatsen voor zes gasten. U profiteert er van een houtkachel voor de koelere wintermaanden.
De tv is voorzien van Franse en Britse zenders.
De keuken / eetkamer is prachtig ingericht en goed uitgerust met een elektrische kookplaat en een aparte elektrische oven. Er is een vaatwasser, koelkast en magnetron. Er zijn twee elektrische koffiemachines.
Ook een inbouwkast met planken. Er is voldoende servies en glazen en alle keukengerei en bestek.
De eettafel biedt comfortabel plaats aan zes gasten.
Grenzend aan de keuken is een bijkeuken met nog een koelkast/vriezer. Er is op deze verdieping ook een badkamer met een bad en een hoofddouche en een apart toilet.
De wasmachine staat in de naastgelegen garage.
De eerste verdieping is toegankelijk via een houten trap naar de overloop.
Slaapkamer 1: tweepersoonsbed en ingebouwde hangruimte.
Slaapkamer 2: Eenpersoonsbed met "uittrekbaar" eenpersoonsbed eronder, dus kan worden geconfigureerd als 2 eenpersoonsbedden.
Slaapkamer 3: Tweepersoonsbed met ingebouwde hangruimte.
Er is ook een doucheruimte met wastafel en toilet.

Boekingsinformatie

Ligging maison cupidon

De ligging van "maison cupidon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.