La Ville Hello

9
Gites.nl logo

Welkom bij VILLE HELLO - Een mooi vrijstaand huis met 4 slaapkamers en een mooie tuin. Ville Hello heeft 3 badkamers, waarvan er 2 aangrenzend zijn op de slaapkamers.
DE WONING IN DETAIL:
Vanaf de voordeur komt u in een kleine hal met een binnendeur die leidt naar de woonkeuken. De goed-uitgeruste keuken heeft een gasfornuis en aparte ingebouwde elektrische oven (groot en klein), met magnetron erboven, een wasmachine, vaatwasser, koelkast/vriezer, koffiezetapparaat en waterkoker. Er is een grote boerentafel en stoelen, een kinderstoel en een TV.
Aan het eind van de keuken is een deur naar een slaapkamer op de b.g. (tweepersoons) die eigen badkamer heeft met douche met handgreep, wastafel en toilet. Bijzonder handig voor gasten die slecht ter been zijn.
Vanuit de eetkamer zijn er dubbele glazen deuren en een trede naar beneden naar de WOONKAMER, met een bank en comfortabele stoelen. Hier staat ook een TV. De dubbele glazen deuren leiden naar het terras buiten, dat een echte zonnevanger is!
EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de zitkamer leidt een trap naar de hal en naar de MASTER BEDROOM (tweepersoonsbed), die een eigen badkamer met bad met douche, wastafel en toilet heeft. Verderop is slaapkamer 3 (tweepersoonsbed), en slaapkamer 4 (3 enkele bedden). Let op: slaapkamers 3 en 4 delen de doucheruimte, het toilet en de wastafel. Beide slaapkamers hebben een toegangsdeur naar de badkamer.
BUITEN:
Het terras vanuit de zitkamer is een echte zonnevanger, leuk voor het ontbijt, en perfect om 's avonds te ontspannen met uw aperitiefje! Het terras leidt naar de vlakke tuin die omheind is met vaste struiken. Een rozenboog leidt naar een grasveld voor badminton en andere spelletjes. Er is parkeerruimte voor 2 auto's aan de voorkant van het huis, de voordeur is aan de zijkant en toegankelijk via de houten poorten.

Boekingsinformatie

Ligging la ville hello

De ligging van "la ville hello" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.