Ty Men

11
Gites.nl logo

Dit grote vakantiehuis biedt ruime accommodatie voor maximaal 11 gasten, maar is ook zeer geschikt voor kleinere groepen.
Ty Men is een boerderij in granieten stijl. Het werd in 2008 kwaliteitsvol gerenoveerd. Het huis staat in een tuin van 3300 m2 met gazon, omringd door velden die door de lokale boer worden gebruikt voor gewassen. De accommodatie is uitgerust met een satelliet-tv die toegang biedt tot meer dan 100 kanalen, waaronder de normale Britse tv- en radiozenders.
Het huis is beneden open met een zeer grote open haard en kalkstenen vloeren. De geïnstalleerde vloerverwarming draagt allemaal bij aan het gezellige gevoel van dit prachtige huis en maakt het ideaal om het hele jaar door te laten. De originele eiken balken zijn behouden tijdens de renovatie van het huis. De moderne en goed uitgeruste keuken is uitstekend uitgerust. De grote eethoek heeft een tafel met 12 tot 14. Vier terrassen rondom het huis. Voldoende parkeergelegenheid naast het huis en in de aangrenzende open schuur. is ook een dvd. Breedbandinternet is beschikbaar in het hele pand. Huisdieren zijn niet toegestaan Het pand is geschikt voor kinderen en het gebied is erg rustig.
Ty Men biedt plaats aan maximaal 11 gasten, plus een baby, in 5 slaapkamers:
Slaapkamer 1 heeft een groot tweepersoonsbed en een eigen badkamer.
Slaapkamer 2 heeft een groot tweepersoonsbed.
Slaapkamer 3 heeft twee eenpersoonsbedden
Slaapkamer 4 heeft twee eenpersoonsbedden.
Slaapkamer 5 heeft drie eenpersoonsbedden.
Er zijn twee badkamers.
Badkamer 1 is een grote familie badkamer met vrijstaand bad, wastafel, douche en toilet.
Badkamer 2 is aangrenzend aan slaapkamer 1 en heeft een douche, wastafel en toilet.
Bijkeuken: deze grenst aan de keuken en heeft een grote koelkast / vriezer, een wasmachine en een droger. Er is ook voldoende kastruimte en nog een apart toilet.

Boekingsinformatie

Ligging ty men

De ligging van "ty men" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.