Crach Couillen

6
Gites.nl logo

Rijd de landweg op naar het prachtige huisje van Crach Couillen, omringd door velden. Er is een terras voor buitenavonden en een ruime tuin met veel ruimte voor kinderen om rond te rennen en te spelen.
Een welkomstpakket staat voor je klaar bij aankomst. Het uitgestrekte terrein is liefdevol verzorgd met een sfeer van vrede en rust, in een deel van Bretagne waar veel voorzieningen zijn, niet ver van het mooie stadje Gourin. Hier vind je Château de Tronjoly, tal van restaurants en bars.
Je komt binnen via de open woon- en keukenruimte (een ideale ruimte voor het hele gezin om samen te ontspannen). Er is een open haard met een houtkachel, goed uitgerust en modern en veel comfortabele stoelen. Er is ook een eettafel met 6 stoelen in de woonkamer.
Op de begane grond is een tweepersoonsslaapkamer en een familiebadkamer. Vanuit de open woonkamer is er een open trap die leidt naar een extra woonkamer met twee comfortabele stoelen, een tv met dvd's, bordspellen en een deur naar het terras met uitzicht over de vallei. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. (Let op: er is een bed in de woonkamer op de tweede verdieping met indien nodig een gordijn om af te schermen).
KEUKEN & EETKAMER
De moderne keuken is goed uitgerust met tal van apparaten (bijv. dubbele gasoven, gaskookplaat, vaatwasser, magnetron, koelkast met vriezer, broodrooster, waterkoker, enz.)
Een overvloedig aanbod aan serviesgoed, met ruim voldoende bestek en glaswerk.
Het open eetgedeelte heeft een keukentafel en 6 eetkamerstoelen.
Wasmachine en droger zijn beneden te vinden en er wordt gratis wasmiddel geleverd.
HUISKAMER
De prachtige open lounge is super groot met veel ramen waardoor de ruimte licht en luchtig is. Er staan comfortabele stoelen en er is plaats voor iedereen. Een mix van eigentijdse en landelijke meubels maakt de uitstraling van deze ruime kamer smaakvol compleet.
Entertainment bestaat uit een tv met dvd-speler (veel dvd's), boeken en een selectie bordspellen.
SLAAPKAMERS
Het huis heeft 2 tweepersoonskamers. De hoofdslaapkamer voor twee personen bevindt zich op de begane grond en heeft een tweepersoonsbed, nachtkastje met lampen, kaptafel, kledingkasten en een ladekast. Er is een familiebadkamer naast deze slaapkamer op de begane grond.
De tweede tweepersoonsslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. De slaapkamer heeft nachtkastjes met lampen, ladekast en een kledingkast waardoor er voldoende ophangruimte is. Er is een badkamer tegenover deze slaapkamer.
Een babybedje kan worden verstrekt voor een baby. (Beddengoed daarvoor moet u zelf meenemen).
BADKAMERS
Er zijn twee badkamers. Elke badkamer heeft een douchecabine, een wastafel, een toilet en een verwarmd handdoekenrek.
Gasten krijgen een linnenset bestaande uit badhanddoek, handdoek en beddengoed van goede kwaliteit. Strandhanddoeken worden niet meegeleverd.
VERWARMING
Het huisje heeft een houtkachel (in de keuken / woonkamer / eetkamer). Er zijn ook elektrische kachels in elke kamer.
ENTERTAINMENT
Flatscreen-tv's (alleen dvd's)
Dvd-speler met een goede selectie dvd's
Boeken - fictie / non-fictie
Bordspellen
TUIN
De Crach Couillen staat op een eigen terrein en heeft prachtige tuinen. Er zijn grote gazons waar de kinderen veilig kunnen spelen.
Er zijn voldoende tuinmeubelen en ligstoelen aanwezig om te ontspannen en te genieten van de rust en stilte in een landelijke omgeving met een prachtig uitzicht op het platteland. Er is ook houtskoolbbq met gereedschap.

Boekingsinformatie

Ligging crach couillen

De ligging van "crach couillen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.