L'écurie

6
Gites.nl logo

L'écurie is een gite met vier slaapkamers op een uitgestrekt terrein in een bos. Het grenst aan het huis van de eigenaren in het kleine gehucht Kerjeffredic in het hart van het landelijke Bretagne en vlakbij het middeleeuwse kasteelstadje Josselin.
Tegenover de gite is een cottage met één slaapkamer (2 slaapplaatsen) die apart wordt verhuurd. Dit zou extra ruimte bieden voor een groter gezelschap dat samen op vakantie gaat of voor passerende gasten.
Het verwarmde zwembad is beschikbaar vanaf de laatste week van juni tot september. Het is voor het exclusieve gebruik van gasten van L'écurie en gasten die in het huisje verblijven maar deel uitmaken van het Lécurie-reservaat.
Binnen in de gite op de begane grond is een open keuken / eetkamer / woonkamer met een grote oven, vaatwasser en wasmachine.
De kamer komt uit op het terras en het zwembad.
De eet- en zithoek (open) biedt comfortabel plaats aan 6-8 gasten.
Boven is er een badkamer met douche en toilet en een extra apart toilet.
Er zijn twee tweepersoonsslaapkamers met tweepersoonsbed, een eenpersoonsslaapkamer en een tweepersoonsslaapkamer met twee enkele bedden.
Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig.
Er is tv met Engelse kanalen en WiFi in het hele pand.
Voor de winter is er een houtkachel en wordt er een starterspakket met hout meegeleverd.

Boekingsinformatie

Ligging l'écurie

De ligging van "l'écurie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.