Walnut Tree Gîte

10
6
Gites.nl logo

Walnut Tree Gîte is een charmant stenen huisje met 4 slaapkamers, gebouwd in 1900 en gerenoveerd in 2019 tot een vakantiehuis met charme en karakter en modern comfort, gelegen in rustige tuinen met een eigen verwarmd zwembad. Gelegen in het rustige dorpje Kersulan op een ideale locatie om achterover te leunen en te ontspannen.
Walnut Tree Gîte heeft een aparte keuken en eetkamer en bij aankomst bieden wij u een welkomstpakket
De keuken is het middelpunt van het huis waar familie en vrienden zich kunnen verzamelen tijdens het bereiden van maaltijden. Deze is volledig uitgerust met fornuis, koelkast, vriezer, magnetron en vaatwasser, er is aandacht voor detail en het keukengerei is van goede kwaliteit en overvloedig aanwezig. Een ander kenmerk van de keuken is de heerlijke houtkachel. In de keuken vindt u ook thee, koffie, suiker, oliën, specerijen, kruiden, schoonmaakmiddelen, theedoeken, pannenlappen.
De ruime eetkamer kijkt uit op de voortuin en naar het dorp, en biedt een prachtige omgeving om van uw maaltijden te genieten, een grote boerderijtafel en stoelen voor 6 personen.
De woonkamer heeft een rustige uitstraling met ramen en openslaande deuren naar de voortuin. Er staan een houtkachel, driezits- en tweezitsbanken met twee contrasterende fauteuils die allemaal rond de grote salontafel voor de houtkachel zijn geplaatst.
Er is Britse satelliet-tv, Franse tv, dvd-speler, draadloze luidsprekers, boeken en films.
Een trap vanuit de woonkamer leidt naar de slaapkamer op de tussenverdieping met een ijzeren kingsize bed.
De hoofdtrap leidt vanuit de keuken naar de ruime hoofdslaapkamer met en-suite, twee eenpersoonskamers en een familiebadkamer.
In de grote slaapkamer vindt u een comfortabel kingsize bed, met een eigen badkamer die bestaat uit een bad met douche erboven, wastafel en wc.
Al het beddengoed en de handdoeken zijn van luxe hotelkwaliteit en zorgen voor een ontspannen nachtrust. We hebben ook badhanddoeken.
Een gang vanuit de keuken leidt naar de achterdeur en een apart toilet beneden met wasmachine.
Buiten vindt u de privétuin met verwarmd zwembad. Het zwembad is in 2021 volledig gerenoveerd (3,5 m x 6 m en 1,5 m diep), het kristalheldere water is een heerlijke 26 graden en voor gezinnen met kinderen is het rustig om te weten dat het zwembad volledig is omheind. De vredige aangelegde tuinen kijken uit op het open landschap, u vindt een heerlijke eethoek in de buitenlucht met een gasbarbecue die uitkijkt op het zwembad of u kunt een boek lezen in de aangelegde tuinruïne. De tuin biedt echt de perfecte omgeving om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van het leven.
Aan de voorzijde van de woning is ruimte voor twee auto's.

Boekingsinformatie

Ligging walnut tree gîte

De ligging van "walnut tree gîte" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.