Les Jardins de l'Estuaire,

9
4
Gites.nl logo

Dit schattige huisje is gelegen in een rustige buurt van de stad, niet ver van de Arzal dam aan het estuarium van de rivier de Vilaine. Het is een woning met 2 slaapkamers die plaats biedt aan maximaal 4 personen en is de perfecte plek voor veel buitenactiviteiten of gewoon te ontspannen.
Het ligt niet ver van het mooie stadje La Roche-Bernard, op minder dan 10 km afstand en op loopafstand van bars en restaurants in de omgeving.
Binnen:
U komt binnen via een open woon-, eetkamer en keuken. Er is digitale tv beschikbaar (momenteel alleen Franse kanalen), een dvd-speler en een muziekinstallatie. Er is een selectie bordspellen, dvd's en cd's die u tijdens uw verblijf kunt gebruiken.
Er staan een bank en stoelen om te ontspannen en een uitschuifbare tafel waar iedereen comfortabel aan kan zitten.
De keuken is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw verblijf, waaronder een elektrische kookplaat, koelkast met klein vriesvak, magnetron / grillcombinatie, wasmachine, koffiezetapparaat en broodrooster. Er is een goede selectie aan potten, pannen, glazen, bestek en keukengerei.
Er is ook een garderobe beneden, met een toilet en een wastafel.

Boekingsinformatie

Ligging les jardins de l'estuaire,

De ligging van "les jardins de l'estuaire," wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.