Natuurhuisje in Souillac (dordogne)

6
Natuurhuisje.nl logo

Een klein vakantiedomein met vijf natuurhuisjes op de grens van de Lot en Dordogne met verwarmd zwembad, sauna, jacuzzi en veel speelruimte voor kinderen. Het ligt verscholen in een vallei en is omgeven door bossen. Door de relaxte sfeer en kleinschaligheid kunnen kinderen veilig 'struinen' op het domein. Met een trampoline, tafeltennistafel, biljart en zandbak kunnen de kinderen zich vermaken. En niet te vergeten de enorme tuin waar je verstoppertje kunt spelen of een partijtje voetbal. Ieder huis heeft een privé terras en er is tevens een gemeenschappelijk terras met buitenkeuken. Er zijn genoeg plekjes waar je in alle rust kunt genieten van je privacy. Dit natuurhuisje ligt tussen twee andere huisjes in.

Bijzonderheden natuurhuisje in souillac (dordogne)

Keuken op de parterre: Afwasmachine, Combimagnetron, Eethoek, Koel-/vriescombinatie, Koffiezetapparaat, Kookstel (gas), Waterkoker

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in souillac (dordogne)

De ligging van "natuurhuisje in souillac (dordogne)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.