Natuurhuisje in Lacapelle-marival

6
Natuurhuisje.nl logo

Vanuit het vakantiehuis in Lacapelle-Mervial heb je een prachtig uitzicht over het berglandschap. De woning beschikt over een gedeelde tennisbaan, een gedeeld zwembad en 3 slaapkamers voor 6 personen. Het is ideaal voor een groot gezin. Het verblijf bevindt zich in de streek waar de rivieren de Dordogne en de Lot doorheen lopen. Dit is een van de bekendste toeristische streken van Frankrijk waar veel vakantiegangers de zomer doorbrengen. Het aangename klimaat en het prachtige heuvellandschap met de uitgestrekte wijngaarden, de mooie rivieren en het grote aantal toeristische plaatsjes lenen zich hier uitstekend voor. Sla een balletje op de gedeelde tennisbaan of neem een duik in het zwembad, dat tevens dient te worden gedeeld met andere gasten. Er is airconditioning aanwezig in het huis en de kinderen kunnen zich vermaken met de speeltoestellen of de voetbaldoeltjes.

Bijzonderheden natuurhuisje in lacapelle-marival

keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis,, afzuigkap,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in lacapelle-marival

De ligging van "natuurhuisje in lacapelle-marival" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.