Chateau de la Raffe

10
Gites.nl logo

Welkom op het Chateau de la Raffe! In dit Franse vakantiehuis breng je je vakantie door in een liefdevol gerestaureerd kasteel uit de 19e eeuw met originele art-nouveau ramen en open haarden. De gehele westelijke vleugel van het kasteel met een aparte ingang staat tot je beschikking. Je woonoppervlakte is ongeveer 250 vierkante meter.
Het kasteel is omgeven door een park van 7,5 hectare met oude bomen en weiden. Door het rustige park meandert een kleine rivier met vele romantische hoekjes, die het ontdekken waard zijn. In het park is een zwembad, dat wordt gevoed door de rivier, een tafeltennistafel en een barbecue. Er zijn diverse gezellige zitjes beschikbaar, met direct uitzicht op het park of op de voorkant van het kasteel.
Het park is volledig omheind, zodat je hier kunt genieten van een vredig en rustig verblijf.
Je hebt de hele westelijke vleugel van het kasteel:
Begane grond:
Grote woonkamer met Art Nouveau ramen, open haard en comfortabele banken, TV, DVD-speler, spelletjes
Eetkamer met wijnkast,
Keuken met Amerikaanse koelkast incl. vriezer en ijsdispenser, groot gasfornuis met 5 branders en oven, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, vaatwasser, etc.
WC
1e etage:
3 slaapkamers incl. Linnengoed (2 x tweepersoonsbed, 1 x eenpersoonsbed)
Badkamer met bad, toilet, haardroger en handdoeken,
Wasmachine en ruimte voor de was
2e etage:
3 slaapkamers incl. Linnengoed (2 x dubbel bed, 1 x eenpersoonsbed)
Buiten vind je een groot park en diverse zitjes, tuinmeubelen met parasol, eem gasgrill, tafeltennis, fietsen uit de jaren 30 en 40.
Er is een zwembad met ligbedden.
Het huis is voorzien van WiFi. Er mag in het huis niet gerookt worden.

Boekingsinformatie

Ligging chateau de la raffe

De ligging van "chateau de la raffe" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.