Vakantiehuis Louppy

8.4
10
Gites.nl logo

Gîte voor een groep tot 10 personen
Deze is ideaal is voor een groot gezin of een groep vrienden. Er zijn 5 slaapkamers waarvan 4 slaapkamers met dubbelbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden.
Wie houdt van de natuur en rust, van wandelen of fietsen, van stilte en van een luxe vakantiehuis mag niet nalaten te reserveren voor een weekend, midweek, week of langer!
Luxe en ontspanning
In de grote gite zijn 2 luxe badkamers. Beide badkamers zijn uitgevoerd in natuursteen en zijn voorzien van een dubbele wastafel en een ruime douches.
En voor het ultieme onthaasten, is er ook een infrarood-sauna in huis!
Ideaal voor de hele familie
Voor de open haard in het salon kom je helemaal tot rust. Tevens vind je hier een DVD-speler (met grote projectie middels een beamer), gezelschapsspellen en speelgoed voor kinderen.
In de eetkamer, verwarmd met een sfeervolle houtkachel, staat een lange tafel waar je met z'n allen van de avondmaaltijd kunt genieten. De keuken is voorzien van alle comfort; microgolf, oven, gourmet en fondue.

Boekingsinformatie

Ligging vakantiehuis louppy

De ligging van "vakantiehuis louppy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.