Domaine des cerfs

8
6
Gites.nl logo

Domaine des cerfs beschikt over 2 ruime slaapkamers (elektrisch verwarmd), een extra slaapruimte in een opkamer en een grote woon-/slaap- en/of speelzolder. Eén slaapkamer heeft 1 breed tweepersoonsbed, de tweede slaapkamer heeft 2 éénpersoonsbedden en een kinderledikant. In de extra (op) slaapruimte staan twee éénpersoonsbedden. Matrassen, dekbedden en kussens zijn aanwezig.
In de woonkamer is een zithoek met fraai zicht naar buiten. In de bijkeuken staat een wasmachine. De sfeervolle grote woonkeuken is voorzien van alles voor in de keuken en er staat een originele Franse cuisinière (keukenoven ). En verder beschikt u over een ruime badkamer met tweede toilet en bidet, een grote woon / speelzolder, parkeerplaats en in de tuin schommels. De fermette is deels authentiek Frans en hout gestookt met ook elektrische gevel (radiator) kachels. Kortom, de woning, sfeervol rustiek en compleet, gelegen in een schitterende, stille bosrijke omgeving, biedt u alle mogelijkheden voor een prettig verblijf in Franse campagne sferen. In de wintermaanden zorgt u met de hout gestookte keukenoven / kachel voor heel gezellige sfeer en een heel aangename warmte. Er is voldoende hout aanwezig. .
Internet en Wifi
Wie dat wil of nodig heeft, kan in Domaine des cerfs beschikken over Internet.

Boekingsinformatie

Ligging domaine des cerfs

De ligging van "domaine des cerfs" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.