Usine de Consenvoye

8.7
15
Gites.nl logo

In deze monumentale voormalige bouten- en moerenfabriek is een gastenverblijf ingericht voor maximaal 15 personen, verdeeld over vier ruime kamers, elk met eigen douche en toilet. Er is een volledig ingerichte keuken en een grote, lichte groepsruimte (95 m2) met uitzicht over het Maasdal. Bed- en keukenlinnen zijn aanwezig.
Onder het gastenverblijf bevindt zich een multifunctionele ruimte die gehuurd kan worden als bijvoorbeeld atelier, yoga-ruimte, concert- of toneelzaal.
Buiten is ruimte om te ontspannen en eten, er is mogelijkheid tot barbecueën en het maken van een kampvuur.
In het hele pand is Wifi beschikbaar. Het gastenverblijf houden ze graag rookvrij en huisdieren mogen niet mee.
Aangezien de samenstelling en de wensen van elke groep anders zijn, zijn de tarieven voor een verblijf in de fabriek maatwerk.
Natuur en omgeving
De fabriek is gelegen aan de rand van het Maasdal, 20 kilometer ten noorden van Verdun. Vanuit de fabriek loop je in vijf minuten naar de Maas, waar fijne zwem- en visplekjes zijn. Het heuvelachtige landschap is een heerlijk wandel- en fietsgebied. Bos, weiland en dorpjes wisselen elkaar af, er zijn mooie vergezichten met grote kans op het spotten van een ree of zwijn. Op 10 kilometer van de fabriek kan je kano's huren om een prachtige tocht over de Maas te maken; er zijn plekjes onderweg om te picknicken, te zwemmen of te pootje baden. Over het fietspad langs de Maas fiets je zo naar Verdun, waar historische bezienswaardigheden, winkels en gezellige terrasjes zijn.

Boekingsinformatie

Ligging usine de consenvoye

De ligging van "usine de consenvoye" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.