Spoorwachtershuis

8.7
6
Gites.nl logo

In de prachtige heuvelachtige omgeving van het Maasdal ligt deze voormalige spoorwachterswoning aan de in onbruik geraakte Franse Maaslijn tussen Sedan en Verdun.
Het huis is opgeknapt en uitgebreid met een ruime woonkeuken met openslaande deuren naar terras en tuin. Boven zijn twee tweepersoons kamers en een slaapzolder. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping bevindt zich een douche/wc.
Het huis wordt verwarmd door elektrische vloerverwarming in de keuken, een houtkachel in de woonkamer en radiatoren op de slaapkamers. De houtkachel in de keuken is tevens open haard. Op het terras is tuinmeubilair en een barbecue / vuurplaats. Er is satelliettelevisie met nederlands zenderpakket.
Het huis is volledig ingericht voor 4 tot maximaal 6 personen. Bed- en keukenlinnen zijn aanwezig, badhanddoeken dient u zelf mee te nemen, of kunt u huren voor € 4,= per pakket (2 handdoeken + 1 washand).
Binnen houden we het graag rookvrij en huisdieren mogen niet mee.
Tot 4 personen is de huur van het huis € 512,- per week / € 343,- voor een lang weekend (3 overnachtingen), inclusief gas, elektriciteit en stookhout. Extra personen: €20,- per persoon per nacht. Eindschoonmaakkosten €40,-
Voor een verblijf in het huis wordt een borg van € 300,= gevraagd.
In de zomervakantie wordt het huis alleen per week verhuurd, van zaterdag tot zaterdag.

Boekingsinformatie

Ligging spoorwachtershuis

De ligging van "spoorwachtershuis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.